ÚJ! Online Rendelés
Az online rendelés keretein belül MOSTANTÓL elérhető az ételelviteli, valamint az ételkiszállítási szolgáltatás. Csak mondja meg, mit szeretne, és mi villámgyorsan elkészítjük Önnek. A rendeléseket manuálisan, közvetlenül mi igazoljuk vissza. Tudja meg valós időben, mikorra lesz kész az Ön által rendelt étel. Nézze a képernyőn, hogy mikortól vehető át a megrendelt étel, illetve, hogy mikor kerül kiszállításra.
Online rendelés Asztalfoglalás
Bemutatkozás

2016. április 22-én nyitotta meg kapuit a Pepita Macska Vintage Kávézó & Étterem, mely régen cukrászatként üzemelt. Első lépésként a felújítás során óriási teraszt alakítottunk ki, mely a kiváló hangulatú nyári esték helyszíneként szolgál.

Nyitva Tartási Idő
Ételkiszállítás Szerencsen
Megéhezett és házhoz szállítással rendelne? Nem mindenki tud és nem mindenkinek van ideje arra, hogy készítsen magának egy finom ételt. Ha azt szeretné, hogy minőségi és gyors kiszolgálásban legyen része, akkor a Pepita Macska Vintage Étterem & Kávézó a legjobb választás az Ön számára.
Egyszerűen csak válassza ki a „Kiszállítás” lehetőséget a fizetési képernyőn és reméljük, hogy nagyra fogja értékelni az ételkiszállítási szolgáltatásunkat.
 

Kapcsolat

Nasihat Kft.
Cím: 3900 Szerencs, Jókai utca 18.
Telefonszám: +36 (47) 588 620
pepitamacskavintage@gmail.com

Mobil applikáció letöltése